Event2016.6Alkohol og bilkjøring hører selvfølgelig ikke sammen. Men mange velger å starte dagen hos oss på Gardermoen med bilkjøring. Vi har god erfaring som arrangør av utdrikningslag og har hatt mange grupper igjennom siden 2014. Etter kjøring er det mulig med grilling og "after-race" før dere fortsetter ferden videre. Og dere kommer garantert til å snakke om bilkjøringa i lang tid etterpå. Ta kontakt for et tilbud, priser fra 1500,- per deltager.

Firmaevent og private grupper

Vi har mange firmaevent i løpet av en sesong, og dette er noe som garantert faller i smak for deres ansatte, kunder, leverandører eller andre partnere. Dersom det skulle regne har vi selvfølgelig telt og tak til våre kunder. Vi har også mulighet for og leie klubbhuset til møter innendørs, og ha større messeområder utendørs. God beliggenhet rett ved E6 og fly / togterminal på Gardermoen, se kart her.

Event2016.9Vi kan tilby arrangement både med og uten mat. Kaffe og mineralvann er inklusive på våre firmaevent. Pokaler etter avtale. Vi er spesialister på bilcross event, der deltagerne konkurrerer mot klokka. Dette fører til spenning og glede, alle simpelten elsker våre fartsfylte event med våre gamle Volvo 240 bilcross biler. Skal dere ha et motorsport event i fremtiden, ta kontakt for mer info.