Vi har arrangementet dere garantert blir fornøyd! Hos oss kjører alle deltagere med bilcross biler, og dette utrolig gøy!

Motorsport Event tilbyr fartsfylte event for BEDRIFTER og private grupper. Vi stiller biler, bane og utstyr til deres disposisjon. Vårt crew er lidenskaplig opptatt av motorsport og vi garanterer at dere vil ha det gøy i våre bilcross biler. Bilder sier mer enn ord, derfor håper vi dere ser gjennom noen nyhetsaker og ser på gleden våre deltagere viser på våre arrangement. Kontakt info står nederst i denne saken eller på forsiden av vår nettside.

ALLE DELTAGERE ELSKER VÅRT OPPLEGG!

Enten det er jenter eller gutter, kvinner eller menn, ALLE kan ha det gøy hos oss!

 

Sommerfest.2016.1

 

Sommerfest.2016

 

Vi legger til rette slik at dere kan bli sittende på vårt området også etter kjøring med "After Race".

 

Sommerfest.2016.2

 

Konkurransen er knallhardt, det kjøres på "Bilcross på tid" og alle deltagere storkoser seg i våre biler på lukket bane.

 

Resultater

 

Resultatlister er alltid like spennende å studere, deltagerne har det sosialt og moro under hele arrangementet.

 

Booking eller mer info!

 

Dersom dere ønsker mer info, ta kontakt med Frode Skaar på 938 69 316 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon eller booking. Vi har fortsatt noe ledig før ferien, men det lønner seg også å booke høst arrangement i god tid for å få ønsket dato. Motorsport er vår lidenskap og vårt mål er at alle kunder skal ha en god opplevelse på bilbanen.

 

Se også promovideo her!

 

Søkeord for Google ;)

 

Drømmer du om å prøve Rally, Bilcross, Rallycross, Crosskart - da er dette det nærmeste du kommer, vi kjører Bilcross på tid, og arrangerer firmaevent, bedrifts arrangement og tar i mot private grupper for utdrikningslag. Vi holder til på Jessheim, nærme Gardermoen med hotel overnatting like ved. Banen ligger i Ullensaker Kommune, og her kan du eller dine ha det moro i våre bilcross biler!