DERSOM DU SKAL HA ET ARRANGEMENT ER VI DEN RETTE!

Enten det er for å samle dine ansatte, kunder eller partner, vi tilbyr fart og spenning hele året på Gardermoen! Vi kan garantere at dine kollegaer eller kunder har det moro hos Motorsport Event med "Bilcross på tid", en konkurranse som setter adrenalinet på kokepunktet. Men det viktigste av alt er selvfølgelig at det er sosialt og gøy, inkluderende og spennende for gruppa.

Vi har noe ledig utover høsten, og det er bare å ta kontakt for å vite mer om opplegget. Dette er noe garantert alle synes er gøy, og vi lever av fornøyde kunder. Dette er også grunnen til at vi ikke trenger å markedsføre oss så mye, og legger kun ut en sak i ny og ne for å vise at vi er i drift! Sjekk også ut Facebook siden vår, bestill ditt arrangement av Frode Skaar på 93869316 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Samtidig kan vi informere om at vi har kjøring hele året, og tilbyr julelunsj eller julebord etter avtale, med eller uten mat. Gratis grilling er mulig for bedrifter som vi ha en enkel lunsj. Sosialt samvær på bilbanen, dette er garantert moro!

Konkurransen er knallhardt, det kjøres på "Bilcross på tid" og alle deltagere storkoser seg i våre biler på lukket bane.

Resultater

Resultatlister er alltid like spennende å studere, deltagerne har det sosialt og moro under hele arrangementet.

Booking eller mer info!

Dersom dere ønsker mer info, ta kontakt med Frode Skaar på 938 69 316 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon eller booking. Vi har fortsatt noe ledig før ferien, men det lønner seg også å booke høst arrangement i god tid for å få ønsket dato. Motorsport er vår lidenskap og vårt mål er at alle kunder skal ha en god opplevelse på bilbanen.

Se også promovideo her!

Søkeord for Google ;)

Drømmer du om å prøve Rally, Bilcross, Rallycross, Crosskart - da er dette det nærmeste du kommer, vi kjører Bilcross på tid, og arrangerer firmaevent, bedrifts arrangement og tar i mot private grupper for utdrikningslag. Vi holder til på Jessheim, nærme Gardermoen med hotel overnatting like ved. Banen ligger i Ullensaker Kommune, og her kan du eller dine ha det moro i våre bilcross biler! Fart og spenning, adrenalinet koker, bilcross event, prøve selv, crosskart event, prøvekjøring, kickoff, kick-off, ansatte, kunder Julebord, julelunsj aktiviteter.

La inn noen søkeord her, så dukker vi kanskje opp i nettopp ditt søk!