Motorsport Event lever av fornøyde kunder!

Vi tilbyr fartsfylte firmaevent og gruppe arrangement på Gardermoen Motorpark hele året! Les mer om våre arrangement her, alle elsker å kjøre fort med bil på lukket bane. Vi garanterer at deres ansatte, kunder og partnere vil har det moro hos Motorsport Event på Gardermoen Motorpark. Vi går inn i vårt 5. driftsår, og alle våre kunder elsker å kjøre med våre biler - Her blir det garantert masse fart og spenning!

LES MER OM JULELUNSJ / JULEBORD!

Motorsport Event holder til på Gardermoen, rett nord for Oslo kun 5 minutter fra avkjøringen ved Jessheim Nord. Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd og har dette som en lidenskap med over 20 års erfaring fra egen Motorsport satsing gjennom Skaar Racing Team (SRT). Våre event foregår med bilcross biler på lukket bane, og dersom dere ønsker å prøve bilcross er dette en god mulighet. Vi kjører konkurranse på tid, og blanke flotte pokaler er alltid stor stas. Fokuset er at alle skal ha det gøy i våre biler, og dette skal være sosialt og moro! Det er også muligheter for matservering etter avtale.

Dersom dere ønsker et firmaevent, salgsmøte, kick-off, eller samle kunder, forhandlere etc kan dette være riktig konsept!

Motorsport Event benytter Volvo 240 på våre events, og ALLE deltagere elsker våre gamle biler med bakhjulstrekk! Det blir mye latter og moro. Vi har selvfølgelig en konkurranse der det er om å gjøre å kjører raskest mulig rundt banen - noe som gir masse adrenalin og et bra kick, med andre ord snakker folk om dagen i lang tid!

For å vite mer om booking og gjennomføring er det bare å ta kontakt med gründer og salgssjef Frode Skaar på tlf 93869316 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har også åpnet booking for 2018 (sommersesongen). Ta kontakt for mer info om muligheter for å sikre deres dato!

Mulig med Julebord!

Vi har laget en egen side for konseptet JULELUNSJ.NO (Mulig å booke egen dag med kjøring og mat, hva med å innvitere kunder eller ansatte?) Vi har også fått oss instagram konto, i tillegg til vår facebook side. Se gjerne mer info der og bilder!