ALLE ELSKER Å KJØRE FORT PÅ LUKKET BANE!

Dette er vårt fjerde år som event arrangør og vi har hatt mange fornøyde deltagere innom på bilcross event. Vi lar deltagere selv prøve våre bilcross biler, noe alle synes er fryktelig gøy! Vi har arrangert firmaevent, salgsmøter, forhandlermøter, utdrikningslag, bursdager og private kompis gjenger, julebord med mer. Gutter og jenter, kvinner og menn. Felles for alle er at dette faller i smak og alle våre deltagere storkoser seg. Nå går vi inn mot sommer sesongen og vi er klare for booking av nye grupper. Vi kan tilby matservering og after-race etter avtale .

Dersom du går med planer om å invitere kunder, ansatte, foretningsforbindelser eller andre på noe morsomt kan dette være akkurat hva du ser etter. Vi hjelper deg i planlegningsfasen og vårt mål er at alle skal bli fornøyd! Vi kan ta store og små grupper, alt etter avtale. Dersom du har spørsmål eller ønsker å booke tid for deres arrangement er det bare å ta kontakt med Frode på tlf 938 69 316 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mulig med Julebord!

Vi har laget en egen side for konseptet JULELUNSJ.NO (Mulig å booke egen dag med kjøring og mat, hva med å innvitere kunder eller ansatte?) Vi har også fått oss instagram konto, i tillegg til vår facebook side. Se gjerne mer info der og bilder!