Motorsport Event AS har vært drevet i snart 3 år, og vi kan med glede fortelle våre besøkende at alle elsker å kjøre våre Volvo 240´er på lukket bane. Konseptet har falt i smak, og dere kan følge oss på vår Facebook side eller Instagram konto. Vi kjører hele året på Gardermoen Motorpark og oppdaterer fra tid til annen med bilder fra våre arrangement. Ta kontakt med Gründer og salgsjef Frode Skaar på tlf 938 69 316 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LES MER OM JULELUNSJ / JULEBORD!

Motorsport Event holder til på Gardermoen, rett nord for Oslo kun 5 minutter fra avkjøringen ved Jessheim Nord. Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd og har dette som en lidenskap med over 20 års erfaring fra egen Motorsport satsing gjennom Skaar Racing Team (SRT). Våre event foregår med bilcross biler på lukket bane, og dersom dere ønsker å prøve bilcross er dette en god mulighet. Vi kjører konkurranse på tid, og blanke flotte pokaler er alltid stor stas. Fokuset er at alle skal ha det gøy i våre biler, og dette skal være sosialt og moro! Det er også muligheter for matservering etter avtale.

Dersom dere ønsker et firmaevent, salgsmøte, kick-off, eller samle kunder, forhandlere etc kan dette være riktig konsept!

Motorsport Event benytter Volvo 240 på våre events, og ALLE deltagere elsker våre gamle biler med bakhjulstrekk!

Vi har også åpnet booking for 2017 (sommersesongen). Ta kontakt for mer info om muligheter for å sikre deres dato!