IMG 6614

Dere er velkommen til å booke deres neste fartsfylte arrangement hos oss! Som vanlig var det hektisk før ferien, og det er alltid gøy med fornøyde kunder. Nå har vi hatt en liten ferie, men vi er tilbake for fullt. Kontakt oss på mail og telefon dersom det skulle være interessant å booke deres neste event hos oss. Enten dere skal ha forhandlermøte, salgsmøte, sommerfest med deres ansatte (med mer) har vi mulighet til å hjelpe dere med spennende aktiviteter på Gardermoen Motorpark (kort vei fra hoteller og E6 ved flyplassen).

OBS: Vær også tidlig ute med å booke julebord / julelunsj for å få deres ønsket dato.

Nedenfor er det noen bilder fra våre arrangement, dere finner flere her!

Så godt som samtlige deltagere på "Bilcross på tid" er storfornøyd!

Booking eller mer info!

Dersom dere ønsker mer info, ta kontakt med Frode Skaar på 938 69 316 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon eller booking. Vi har startet booking for august og videre utover høsten, det lønner seg også å booke høst arrangement i god tid for å få ønsket dato. Vi arrangerer også utdrikningslag for private. Motorsport er vår lidenskap og vårt mål er at alle kunder skal ha en god opplevelse på bilbanen.

Se også promovideo her!

Vi har tilbud på julelunsj i november / desember med aktiviteter og mat.

PS: Det har vært en brann på Gardermoen Motorpark i sommer, men vi er ikke berøret av denne. Alt vårt utstyr sto lagret i egne containere. NMK Gardermoen mistet sitt klubbhus i brannen, men ila få uker vil det være en ny løsning på plass for klubbens medlemmer, kan leder Johnny Gravseth fortelle.