Garantert moro - fart og spenning!

På våre event er deltagerne selv de aktive, vi lar næringslivskunder og private grupper prøve seg på en lukket bane i våre bilcross biler. De aller fleste som kommer ut av bilene smiler og nærmest jubler "dette var gøy"! Vi er stolte av å ha truffet med oppskriften for hvordan la de ansatte underholde seg selv, dette ser vi av erfaring skaper en god og sosial atmosfære på våre event.

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift i forhold til lengde, antall personer eller i forhold til matservering etc.

Motorsport Event tilbyr:

  • Firma event
  • Kick-off / kickoff
  • Utdrikningslag
  • Private grupper
  • Salgsmøter med aktiviteter
  • Show og messer med aktiviteter
  • Sommerfest (og "after-race")
  • Julebord (med og uten mat)
  • mm

PS: Skulle dette høres intersant ut, kontakt Frode Skaar på tlf 938 69 316 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Motorsport Event har gjort en avtale med NMK Gardermoen og vi kjører hele året på Gardermoen Motorpark.

Vi har over 20 års erfaring med bilsport. Under innspillingen av tv programmet Zebra Grand Prix så vi hvor gøy "vanlige folk" kunne ha det i en bilcross bil. Skaar Racing Team var med å driftet bilene under de to siste av de tre sesongene som programmet ble vist på TV2 Zebra.

Det var Strix som hadde denne produksjonen. I tillegg til dette har vi også vært med på en tv produksjon for Rubicon / TV2 med Golden Goal der Henrik Elvestad og Johan Golden kjørte rallycross konkuranse (de deltok i en ordinær konkuranse). I 2014 spilte Feelgood inn et program med Dansken & Finger´n hos Motorsport Event som gikk på TV Norge / MAX høsten 2015.

Det å se hvor moro vanlige folk kan ha det med motorsport gjorde til at vi registrerte Motorsport Event AS i 2014 og gjennom flere år med drift har vi gledet enormt mange kunder, "alle simpelten elsker å kjøre fort på bane". Bilene er utstyrt med sikkerhetsbur, og vi har nødvendig personlig sikkerhetsutsyr så alle skal være trygge på våre farstfylte event.

Det kjøres med gamle biler, så farten er ikke den høyeste, men det bråker, smeller og rister så det føles ut som det går i 200 km/t, sier flere av deltagerne. Vi kan også stå for mat og servering, så her får dere alt på et sted!

961069 693776987328166 1229718165 nVi kan tilby matservering til ca 60 personer i egne lokaler, ellers er det også flotte grillmuligheter i utendørs telt (Foto: SRT)

Skaar Racing Team har flere prosjekter i Motorsport.

I tillegg har Skaar Racing Team bygget verdens første elektriske Crosskart, lisensiert for motorsport. Denne kan kjøres av barn fra det året man fyller 6 år, og vi tilbyr kjøreopplæring en til en gjennom RX Evolution. Prøvekjøring i E-CROSS (for barn under 12 år) koster 1.250,- og gjøres kun etter avtale på Gardermoen.

RX Evolution kan også tilby kjøreopplæring  i Bilcross bil en til en, eller i mindre grupper (dette koster noe mer). All kjøring foregår på Gardermoen etter avtale, og vi har nå et tilbud helt ned fra 6 års alder i våre Elektriske Crosskarter. Bilcross biler kan kjøres fra det året man fyller 14 år (kreves ekstra teorikurs under 18 år).