Motorsport Event ble startet høsten 2013 og vi har over 20 års erfaring innen bilsport. Det er ingen hemlighet at dette er startet av lidenskap, og ikke av hensikten av å bli rik. Vi driver firmaet på et fornuftig nivå, og har tilbud som passer alle økonomisk. Vårt ønsket er å ha det gøy på jobb, og glede våre kunder med vår bilsport erfaring. Vi tilbyr kjøring alle dager hele året, hverdager og kveld samt de helgene det ikke er billøp på Gardermoen Motorpark.

Vi er fleksible og prøver å få til de fleste hendvendelse fortløpende. Ta kontakt for priser og info, vil tilpasser etter deres ønske ("kjørelengde og pris"). Vi kan røpe at det er mulig å kjøre for en billig penge, samt at vi kan lage de "beste pakker" med våre leverandører i forhold til transport, hoteller og matservering i eget lokalet på anlegget med mer.

Priser fra 1500,- per person.

Be om pristilbud for deres gruppe!

PS: Høres dette interesant ut, ta kontakt for en uforpliktene prat på tlf 938 69 316 eller sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

IMG 6614

Her er en av våre biler i sving under et arrangement, vi har 10 stk Volvo 240 klare til bruk (Foto: Marte K. Thomassen)!

HVEM STÅR BAK MOTORSPORT EVENT?

Motorsport Event AS drives av Frode Skaar som har bred erfaring fra motorsport som tidligere aktiv, teameier og "media-mann". Frode er også den i Norge med mest erfaring som rallycross kommentator de siste 15 årene. Han har kommentert X-Games, EM og VM Rallycross for NRK og Viasat mellom 2008-2015. Han er sterkt engasjert i Rallycross Junior Cup (promotor med LIVE TV) og driver Rallycross.no

Skaar Racing Team (SRT) består forøvrig av to brødre. Atle er broren til Frode, og sammen skrur de på gamle Volvoer så våre kunder skal kunne kose seg på bilbanen. SRT er sterkt innvolvert i andre motorsport prosjekt, blant annet var Atle fører coach på VM runder i Rallycross (klassen RX2) i flere år. Frode har tidligere konkurrert med Andreas Bakkerud som tok sølv i VM Rallycross 2020. Sammen driver de nå RX Evoltuion som tilbyr kjøreopplæring en til en, og prøvekjøring bilcross.

Brødrene har også bygget verdens første elektriske Crosskart som ble lansert i 2018 under VM runden på Lånke

LES MER OM E-CROSS HER!