Vårt mål er alltid å gjøre kunden fornøyd, vi har aktiviterer og et sosialt arrangement som passer deres bedrift. Se menyen nedenfor!

Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no

Motorsport Event på Facebook!

ALLE HAR DET GØY HOS OSS (!)

Fart og spenning året rundt på Gardermoen!

Vi er godt i gang med 2020 sesongen, og Motorsport Event kjører hele året på Gardermoen!

3 Fornøyde damer på seirspalen i "dameklassen"på en sosialt event for en bedrift i februar.

Hvis dere lurer på noen anggående våre event, ta gjerne kontakt for mer info eller booking. Frode Skaar er en gründer med 20 års erfaring innen Motorsport, og sammen med sin bror og foreldre gir vi alt for at våre kunder skal ha det gøy på Gardermoen Motorpark.

Vårt mål er til en hver tid å gjøre alle kunder fornøyd, og med bilkjøring på bane gjør det meste seg selv!

Nettsiden er modifisert litt til å passe bedre for mobil, ta derfor en kikk - se om dette kan være noe for deres bedrift. Vi arrangererer også utdrikningslag og tar i mot private grupper på våre bilcross event med fart og spenning på Gardermoen Motorpark.

Priser fra 1500,- eks mva (for standar pakke med to kjøringer).

Kontakt oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 938 69 316

I tillegg har Skaar Racing Team bygget verdens første elektriske Crosskart, lisensiert for motorsport. Denne kan kjøres av barn fra det året man fyller 6 år, og vi tilbyr kjøreopplæring 1 til 1 gjennom RX Evolution. Prøvekjøring i E-CROSS (for barn under 12 år) koster 1.250,- og gjøres kun etter avtale på Gardermoen.

Print Email

KONTAKT OSS

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift.
Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no