Vårt mål er alltid å gjøre kunden fornøyd, vi har aktiviterer og et sosialt arrangement som passer deres bedrift. Se menyen nedenfor!

Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no

Motorsport Event på Facebook!

ALLE HAR DET GØY HOS OSS (!)

Alle elsker å kjøre våre bilcross biler på lukket bane!

Event.august.2016

Denne høsten har vi hatt mange fornøyde deltagere innom på bilcross event. Vi lar deltagere selv prøve våre bilcross biler, noe alle synes er fryktelig gøy! Vi har hatt firmaevent, salgsmøter, forhandlermøter, utdrikningslag, bursdager og private kompis gjenger som vil prøve bilcross. Felles for alle er at dette faller i smak og alle våre deltagere storkoser seg. Nå går vi inn mot senhøsten og vi har fortsatt ledig for mindre og større grupper frem mot julebord sesongen. Vi kan tilby matservering etter avtale og after-race.

Dersom du går med planer om å invitere kunder, ansatte, foretningsforbindelser eller andre på noe morsomt kan dette være akkurat hva du ser etter. Vi hjelper deg i planlegningsfasen og vårt mål er at alle skal bli fornøyd! Dersom du har spørsmål eller ønsker å booke tid for deres arrangement er det bare å ta kontakt med Frode på tlf 938 69 316 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi har laget en egen side for konseptet JULELUNSJ.NO (Mulig å booke egen dag med kjøring og mat, hva med å innvitere kunder eller ansatte?) Vi har også fått oss instagram konto, i tillegg til vår facebook side. Se gjerne mer info der :)

         

 

 

 

 

Print Email

KONTAKT OSS

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift.
Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no