Vårt mål er alltid å gjøre kunden fornøyd, vi har aktiviterer og et sosialt arrangement som passer deres bedrift. Se menyen nedenfor!

Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no

Motorsport Event på Facebook!

ALLE HAR DET GØY HOS OSS (!)

Bilder fra våre Motorsport Event på Gardermoen!

Nedenfor ser du et lite utvalg av våre bilder fra Motorsport Event på Gardermoen Motorpark, besøk www.fartogspenning.no for mer info. Ta kontakt for info eller booking 2020 på 938 69 316 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

HVIS SER DETTE GØY UT - TA KONTAKT!

TILBAKE TIL FORSIDEN

Print Email

Ønsker dere julelunsj med fart og spenning?

Julelunsj.2014

Da bør dere lese denne saken: Motorsport Event er lidenskapelig opptatt av motorsport og vårt mål er at alle kunder skal ha det gøy på våre arrangement. Dersom deres firma eller private vennegjeng ønsker noe uten om det vanlige tilbyr vi bilcross på tid, der det er knallhard konkurranse om å kjøre raskest mulig i våre biler. Det er selvfølgelig opp til hver og en hvor mye man legger i dette, det viktigste er at alle har det gøy. Vi kjører hele året, hverdager og helger etter avtale.

10356276 10204348327041595 1221642137926270190 n 10845999 10204348360122422 4377499764326043147 n 1380374 10204348326881591 9068661255492689035 n

Dersom dere vil gjøre dette som en julelunsj eller avlsunting før jul / julebord har vi mye ledig på hverdager i november og desember. Det er også mulig å kjøre i helger, disse datoene fyller seg normalt sett raskt opp -derfor lønner det seg å booke deres "julebord" eller "julelunsj" så raskt dere har bestemt dato. Vi kan tilby mat etter avtale, ved julelunsj lager vi et delikat koldtbord selv. Ved varm mat bestiller vi fra våre samarbeidspartnere.

Arrangement uten mat er selvfølgelig også mulig!

Julebord.event Vinterkjøring

Ta kontakt for Booking - Se promovideo her!

Gå til forsiden fart og spenning!

Print Email

Hva tilbyr Motorsport Event

Garantert moro - fart og spenning!

På våre event er deltagerne selv de aktive, vi lar næringslivskunder og private grupper prøve seg på en lukket bane i våre bilcross biler. De aller fleste som kommer ut av bilene smiler og nærmest jubler "dette var gøy"! Vi er stolte av å ha truffet med oppskriften for hvordan la de ansatte underholde seg selv, dette ser vi av erfaring skaper en god og sosial atmosfære på våre event.

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift i forhold til lengde, antall personer eller i forhold til matservering etc.

Motorsport Event tilbyr:

  • Firma event
  • Kick-off / kickoff
  • Utdrikningslag
  • Private grupper
  • Salgsmøter med aktiviteter
  • Show og messer med aktiviteter
  • Sommerfest (og "after-race")
  • Julebord (med og uten mat)
  • mm

PS: Skulle dette høres intersant ut, kontakt Frode Skaar på tlf 938 69 316 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Motorsport Event har gjort en avtale med NMK Gardermoen og vi kjører hele året på Gardermoen Motorpark.

Vi har over 20 års erfaring med bilsport. Under innspillingen av tv programmet Zebra Grand Prix så vi hvor gøy "vanlige folk" kunne ha det i en bilcross bil. Skaar Racing Team var med å driftet bilene under de to siste av de tre sesongene som programmet ble vist på TV2 Zebra.

Det var Strix som hadde denne produksjonen. I tillegg til dette har vi også vært med på en tv produksjon for Rubicon / TV2 med Golden Goal der Henrik Elvestad og Johan Golden kjørte rallycross konkuranse (de deltok i en ordinær konkuranse). I 2014 spilte Feelgood inn et program med Dansken & Finger´n hos Motorsport Event som gikk på TV Norge / MAX høsten 2015.

Det å se hvor moro vanlige folk kan ha det med motorsport gjorde til at vi registrerte Motorsport Event AS i 2014 og gjennom flere år med drift har vi gledet enormt mange kunder, "alle simpelten elsker å kjøre fort på bane". Bilene er utstyrt med sikkerhetsbur, og vi har nødvendig personlig sikkerhetsutsyr så alle skal være trygge på våre farstfylte event.

Det kjøres med gamle biler, så farten er ikke den høyeste, men det bråker, smeller og rister så det føles ut som det går i 200 km/t, sier flere av deltagerne. Vi kan også stå for mat og servering, så her får dere alt på et sted!

961069 693776987328166 1229718165 nVi kan tilby matservering til ca 60 personer i egne lokaler, ellers er det også flotte grillmuligheter i utendørs telt (Foto: SRT)

Skaar Racing Team har flere prosjekter i Motorsport.

I tillegg har Skaar Racing Team bygget verdens første elektriske Crosskart, lisensiert for motorsport. Denne kan kjøres av barn fra det året man fyller 6 år, og vi tilbyr kjøreopplæring en til en gjennom RX Evolution. Prøvekjøring i E-CROSS (for barn under 12 år) koster 1.250,- og gjøres kun etter avtale på Gardermoen.

RX Evolution kan også tilby kjøreopplæring  i Bilcross bil en til en, eller i mindre grupper (dette koster noe mer). All kjøring foregår på Gardermoen etter avtale, og vi har nå et tilbud helt ned fra 6 års alder i våre Elektriske Crosskarter. Bilcross biler kan kjøres fra det året man fyller 14 år (kreves ekstra teorikurs under 18 år).

Print Email

Informasjon om Motorsport Event

Motorsport Event ble startet høsten 2013 og vi har over 20 års erfaring innen bilsport. Det er ingen hemlighet at dette er startet av lidenskap, og ikke av hensikten av å bli rik. Vi driver firmaet på et fornuftig nivå, og har tilbud som passer alle økonomisk. Vårt ønsket er å ha det gøy på jobb, og glede våre kunder med vår bilsport erfaring. Vi tilbyr kjøring alle dager hele året, hverdager og kveld samt de helgene det ikke er billøp på Gardermoen Motorpark.

Vi er fleksible og prøver å få til de fleste hendvendelse fortløpende. Ta kontakt for priser og info, vil tilpasser etter deres ønske ("kjørelengde og pris"). Vi kan røpe at det er mulig å kjøre for en billig penge, samt at vi kan lage de "beste pakker" med våre leverandører i forhold til transport, hoteller og matservering i eget lokalet på anlegget med mer.

Priser fra 1500,- per person.

Be om pristilbud for deres gruppe!

PS: Høres dette interesant ut, ta kontakt for en uforpliktene prat på tlf 938 69 316 eller sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

IMG 6614

Her er en av våre biler i sving under et arrangement, vi har 10 stk Volvo 240 klare til bruk (Foto: Marte K. Thomassen)!

HVEM STÅR BAK MOTORSPORT EVENT?

Motorsport Event AS drives av Frode Skaar som har bred erfaring fra motorsport som tidligere aktiv, teameier og "media-mann". Frode er også den i Norge med mest erfaring som rallycross kommentator de siste 15 årene. Han har kommentert X-Games, EM og VM Rallycross for NRK og Viasat mellom 2008-2015. Han er sterkt engasjert i Rallycross Junior Cup (promotor med LIVE TV) og driver Rallycross.no

Skaar Racing Team (SRT) består forøvrig av to brødre. Atle er broren til Frode, og sammen skrur de på gamle Volvoer så våre kunder skal kunne kose seg på bilbanen. SRT er sterkt innvolvert i andre motorsport prosjekt, blant annet var Atle fører coach på VM runder i Rallycross (klassen RX2) i flere år. Frode har tidligere konkurrert med Andreas Bakkerud som tok sølv i VM Rallycross 2020. Sammen driver de nå RX Evoltuion som tilbyr kjøreopplæring en til en, og prøvekjøring bilcross.

Brødrene har også bygget verdens første elektriske Crosskart som ble lansert i 2018 under VM runden på Lånke

LES MER OM E-CROSS HER!

Print Email

More Articles ...

KONTAKT OSS

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift.
Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no